Norgescupen 2020

Rocket League 3v3 er valgt som årets spill i Norgescupen 2020.  Vi inviterer både deltakere gjennom UKM arrangmenter og deltakere utenom til å være med å konkurrere i årets Norgescupen. Vi har valgt Rocket League 3v3 for å ha et lavterskel

Rocket League 3v3 er valgt som årets spill i Norgescupen 2020.  Vi inviterer både deltakere gjennom UKM arrangmenter og deltakere utenom til å være med å konkurrere i årets Norgescupen.

Vi har valgt Rocket League 3v3 for å ha et lavterskel lagspill med lav aldersgrense. Det vil bli arrangert lokale/regionale events i UKM rundt om i hele landet. Samtidig vil det foregå 11 regionale online-cuper (styrt etter fyleksinndeling). Disse cupene er åpne for alle.  Alle vil konkurrere om å være med på sluttspillet som spilles live utendørs på hovedscenen til UKM-festivalen 2020 på Hove i Arendal.

Nærmere informasjon om påmelding kommer snart.